Om ons doel, ruime openingstijden voor het centrum waar Joodse verhalen worden verteld, te realiseren hebben we gastvrouwen en gastheren nodig. De taak van deze gastvrouwen en heren is het ontvangen en informeren van bezoekers. Daarnaast zal er nog informatie over Joodse inwoners gezocht moeten worden, kunnen zij helpen met het inrichten van tijdelijke tentoonstellingen en het organiseren van lezingen en muziekavonden.

Wij zoeken voor deze taken enthousiaste mensen die bereid zijn te leren over het Joodse leven en dit door willen geven aan bezoekers van het Joodse verhalen centrum. Wij vragen daarvoor een beschikbaarheid van één dagdeel per week, tussen woensdag en vrijdag en de bereidheid om af en toe op zaterdag of zondag dienst te doen.

Het gaat hierbij om vrijwilligerswerk en wij bieden interessant vrijwilligerswerk, scholing, een WA-verzekering tijdens de diensten en gratis toegang tot lezingen en muziekavonden in de synagoge. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Dirkje Mulder-Boers via 06-22234953 of u rechtstreeks opgeven via het secretariaat: bhfaddegon@gmail.com